Sidor

onsdag, juni 30, 2010

30 timmar

jag låg med designern. i över ett dygn. han frågade mig innan vi sov hur många gånger vi legat med varandra hittills, jag chansade på fyra-fem gånger. dagen därpå när jag skulle ta bussen till syster trodde vi på sju-åtta. alla gånger jag försökte ta på mig kläder gick åt skogen. mitt enda par trosor var oskönt stela vid familjebesöket, å andra sidan mjukade sommarbusssvetten upp dom.

vi pratade, knullade och kollade på tvserier. fotade mig, med och utan kläder. att känna hans händer och hud mot min, hans svett och enorma lårmuskler, dra tag i hans korta lurvhår och skita i att fönstret är öppet och kids leker på gatan utanför. hans fingrar i mig och mina på mig. hitta rytmen av två kroppar som läser varandra och flyter med och mot varandra.

han fick ett telefonsamtal och vi väntar på att solen ska flytta sig, jag hör hur glad han blir, och vi kramar varandra hårt och länge. han drar mig upp, över sig i soffan, kramar mig och jag har hans läppar mot min hals, mina mot hans hud. vi hånglar och han drar upp min korta klänning. han kysser hela mig och är exhalterad över hur min kropp känns. jag över hur hans händer känns men säger det inte. hur välbekant nya och starka dom är. precis så som jag vill att någon ska ta i mig. inga ursäkter, enkom behovet av mig. min kropp. min faschination över hur jag inte når runt hela honom, hur det hela tiden finns mer hud, mer muskler mer att ta i. hur musklerna i hans ljumske och höft möts, hur len och tunn huden är där och på insidan av hans armar. att jag ligger utsträckt i solljuset och ser mig själv och hur han ser mig, att han begär mig. hur bekvämt jag traskar runt naken i hans lägenhet, dricker kaffe och röker cigg i hans soffa, står i dörröppningen till badrummet och håller upp mig själv i listen, blir längre än honom, han håller mig på axlarna och säger att det är fint att se mig sammansatt och jag känner det som att jag kan bära hela världen.

vi hånglar i soffan och han drar upp min klänning. vi pratade om vårt orrspel, hur vi talar i kod, att vi tänkt på det här sen sist. sen tre år sen. och hur mycket som hänt. hur jag nu kan skeda honom fast han är 30 kg tyngre och 20 cm längre. hur liten jag känner mig och hur det hårda går ihop med det mjuka. att det var fint att se att vi båda står upprätt. hur annorlunda och självklar jag känner mig nu mot för tre år sen. att allt sitter ihop i oss själva.

på morgonen när jag vaknar två timmar innan honom. våga väcka honom när huvudet börjar snurra ur kontroll. att han ligger ovanpå mig och jag stryker honom över ryggen och jag säger att det känns mycket det här. vi övar oss på klarspråket och han kysser mig mer än någonsin tidigare. vi skrattar och jag frågar honom tusen frågor jag aldrig vågat fråga innan. jag frågar honom för han får inte bo på pidestalen längre, det är i mitt tillhåll. jag frågar om hans känslor och säger att jag är egoistisk och oftast tänker bara på mina egna, han berättar hur han övar på att uttrycka sina, hur hjärnan inte är färdigutvecklad förrän vid 24 och det klickar till i mig. vi diskuterar kbt och hur det känns när omkopplingarna sker.

det var ett fantastiskt dygn. och det är där jag håller det.
och ett skavsår i fittan och hångelskav i halva ansiktet.

/ Fröken D

fredag, juni 25, 2010

Sex & Blandat

Tjo!
Nyheter 24 har kommit med ett par riktigt bra sidor på sista tiden, vi har ju haft länkfest sen länge med Gustav på Pillow talk och nu känner jag på mig att vi kommer grotta ihop oss med Hanna Fridén (som i alla fall jag, fröken d, läser även till vardags, så att säga), denna grymma brud som nu mera är redaktör för Sex & Blandat!
Jag har hittils läst om hur man kan ge svar på tal till analsextjat och ett mycket långt och välnyanserat inlägg om oförklarliga blödningar..! Tillskillnad från kommentatoren Jenny ser jag ingen som helst nackdel med att killen skulle vara på hannas förslag..! Läs och bli glad.
Fuckbook <3 Hanna & Gustav we love you!

/Fröken D

torsdag, juni 24, 2010

herr k, designern och fröken d över en sushi.

här sitter man då, med fjortissugmärken på halsen och spermalukt i fittan. jag hatar det. speciellt spermalukten. är det nån mer en jag som känner det varje gång man kissar den närmaste framtiden efter ett ligg?

och nu har jag duschat både en och två gånger, det försvann nästan helt andra gången tack och lov. däremot inte sugmärkena. försökte sitta med varmvatten spolandes över det aslänge i duschen, masserandes det dessutom. tänker mig att blodet cirkulerar fortare och för med sig det koagulerade(blå/sugmärkes)-blodet då. men vi får väl se. ska finnas nån salva på apoteket också, nån som testat? just nu är annars concealern min bästa vän.

iof är herr k ett sjuk bra ligg, men han har otroligt omanliga manér och jag har svårt att känna mig attraherad då sådär till vardags. vi hängde en eftermiddag i solen. pluss att alla känslor på den nivån är bortkoplade, nedgrävda och avstängda. jag behöver fortfarande slicka mina sår efter den stadige. och ja, herr k vet nu mera om allt detta, så jag försöker att inte känna det som att jag utnytjar honom. försöker, stenhårt i alla fall.

sen att designern (tidigare kallad snubben) har börjat höra av sig igen gör ju inte saken bättre. denna otroligt manliga man (i mina ögon, sen att han bar scarfes och dyllikt sist vi hängde är väl en annan sida av myntet så att säga.)
men designern ringde i varje fall när jag och herr k väntade på vår sushi, jag blev otroligt och spontant glad när jag hörde vem det var. vi pratade länge och väl och jag hörde hans hetsiga indrag av ciggarettrök och allt var bara så otroligt välkännt, fint och roligt. precis så som det inte var sist. då det var drama, upp ner och ut och in. jag var ostabil, han var ostabil tillsammans var vi en nedåtgåendespiral av hipsterkids. nu, tre år senare, känns det för första gången pirrigt kul att träffa honom igen.

vi ska ses. vi ska fota mig. tanken i mitt huvud är om han är singel eller ej. kan vi ligga eller ej. jag vet att jag kommer bli våt i trosan. eventuellt får jag avreagera mig på herr k. och han lär väl inte misstycka.

/Fröken D

måndag, juni 21, 2010

fejkbush

fröken D, om du känner dig kal och börjar sakna slidpäls så har jag just the thing for you!






det och lite annat hår går att beställa från en finsk konstnärsduo


/fröken b

brazil

jag ska go south, idag klockan tre blir fiffi/fittan/mutti/muttan piffad och pinad. jag har inget emot hårväxt, utan det är av största nyfikenhet det ska testas på. B har ju redan varit där och tydligen blev det samma ställe för mig. dom rekommenderades på the internetz. jag hoppas bara jag får spara en liten landningsbana eller liknande. jag vill inte känna mig som en tolvårig barnrumpa. sen blir det gbg igen. och ligget från förra helgen, vi kan kalla honom Herr K, han kommer besökas igen. det vill jag lova.
jag kanske passar på att skriva ett längre liggainlägg om the amazing natt vi delade här om sistens, när jag recenserar brazilian vaxning. inte för att han har nått med mitt hår att göra. han verkar inte kunna care less. any how.

See ya later med några hårstrån mindre mellan benen. aj aj aj. hoppas jag får en kudde att bita i eller nått..

*********

jaha då var det gjort då.

så här gick det till:
Jag kom dit och hon och hennes väninna satt och snackade i en soffa och log lite sådär systerligt mot mig. Jag hade föreställt mig nån slags NK-dam med för mycket smink, tight skin, läderväska brännan och nån slags vit rock. Men fick en gudrun sjödén dam, helt klädd i vitt med yvigt hår och ett bestämt drag över munnen. Tänk lite av en yoga ledare.. och det var ju en trevlig överraskning. Så frågade hon mig om jag gjort det här innan, och pekade mot sitt skrev. Jag svarade lydigt att nej, det har jag inte. Hon bad mig att följa med och instruerade mig mycket tydligt i att lägga mig ner på den lilla bristen vid väggen och ta av mig kläderna. Jag är ju inte direkt obekväm med att visa skrevet, så det var inte så obehagligt att ligga där på rygg, typ som när man är hos barnmorskan fast dom är inte inne och rotar med kalla verktyg.

Hon sa åt mig att hålla handen på magen, precis över hårlinningen och hur jag skulle hålla i huden. Sen bar det av med rosa vax.
Jag typ skrattade av smärtan, och bet mig i läppen för att inte vråla FITTA rakt ut. Känns som att det hade blivit lite tryckt stämning då.. Mest smärta var ovansidan, venusberget, som du kan se i bilden ovan (som jag piffade upp med lite extra behåring tillskillnad från originalet). Det som gjorde minst ont var sen ner in mellan benen. Då fick jag hålla upp benet, vikt mot bröstet, hålla tag i huden på baksidan låret/rumpan och med andra handen hålla i huden upp mot magen. Det här trodde jag skulle vara den mest plågsamma delen, men icke. Det var helt lugnt. Ska jag göra det igen, tänker jag nog be henne behålla mer hår ovan på, känner mig som ett kycklinglår nu. Fick i alla fall behålla en liiiten yttepyttig trekant som man kan max få plats med en femma i. Jag är inte så besvärad av håret punkt. men vill jag ta bort det vill jag ju helst loosa det som är på kanterna ("bikinilinjen") och det på blygläpparna (som jag så fint lagt till på bilden jojo). Hon höll mycket fint undan inre blygläppar med ena handen när hon la på vaxet, sen höll hon i huden med den ena handen och drog vaxremsan med den andra. Jag kände mig inte särskilt obekväm i situationen, hon var mycket professionell och lugn.
Sista steget var att jag fick lägga mig på magen, svanka lite och hålla tag om skinkorna med var hand, (ganska absurd känsla men, det var lite som att gå till tandläkaren) och inte ens det här gjorde särskilt ont, alls..! Det hela tog ungefär 15-20 minuter och kostade 350 pix! Nu ska vi se hur länge det håller sig borta..
Som sagt, venusberget FYFAN. det gör forfarande lite ont och är lite ömt där men det känns betydligt bättre nu än tidigare idag. Mest suttit och skrevat och försökt kyla fiffi så gott det går. Hittat några små övergivna hårstrån som jag plockat med pinsett, vilket iof gjorde åt helvette ont det med så jag la av.
Nu hoppas jag bara att ömheten och smärtan lägger sig så jag kan få feel up my self lite. Jo, jag fick några små blåmärken precis i jumsken. Jo vars. Smärttålig som man är. Not.
Men! Nu är i alla fall jag en erfarenhet rikare, och jag hoppas beskrivningen gav nån den info jag letade efter när jag undrade hur det skulle gå till.


/ Fröken D

måndag, juni 14, 2010

och ja, det föregående inlägget syftar Inte till det ännu föregående inlägget dårå.
så vitt jag vet.
eheh eheh

Fröken D

(mycket snusktantsskratt)

boobytrap


från boing boing.

Fröken D

vacation

i got fluffed*.
och jag har träningsvärk. jo det var bara det va.
höhö.
ska käka en macka, hälsa södern åter. hytta med näven åt nån jävel som trummar och gå och lägga mig.

/ Fröken D

*fluffed, fluffad, knullad, gängade, låg, kopulerade, hade sex, för den som inte vet.

onsdag, juni 09, 2010

telefonporr

Guys with iphones
men jag efterlyser lite mer svank
lite mer kåtslynabilder
lite mer än bara bringa och kuk

tisdag, juni 01, 2010

banksnusk


sånt här tyckte jag och mitt ex var roligt att adda när vi betalade skulder till varandra.
kommer inte ihåg vad jag kontrade med,
förmodligen bend over boyfriend

/fröken b