Sidor

tisdag, augusti 24, 2010

måndag, augusti 23, 2010

svampsäsong inte bara i skogen.

jaha. så har man svamp igen. och jag har inte ens legat??! WTF FITTAN. jag blir så jävla trött på dig.. varför gör du så här hela tiden? kollade nu att den 1/7 bloggade jag sist om att jag hade svamp. ska börja blogga varje gång svamphelvettet kommer på besök så jag får lite mer koll. och grejen är sån att den försvinner lix aldrig riktigt helt och hållet. utan bara är där lite mer och lite mindre. nu har jag tom ett sår. mm. det gör inte alls ont. nej då. bara helt jävla skitont. jag hörde nånstans att det finns receptbelagda medel för envis svamp. hur gör man för att få tag på det..? ringer jag barnmorskan vet jag att dom bara kommer säga åt mig att köra på pevaryl/canesten och sen adjössochtackförfisken.

/Fröken D

fredag, augusti 20, 2010

ehe he he hehe

när man är lite ordentlig och ska fixa till deras lakan, så hittar man en kedja med ett hänglås i ena ändan under madrassen.

ehehehehe

/Fröken D

torsdag, augusti 19, 2010

vill du?

"Men det skulle gå många herrans år innan jag kunde börja övervinna, eller komma till botten med den återkommande outhärdliga brudlängtan, som kanske egentligen "bara" var snömannens kakelungslängtan. Långa perioder kunde jag inte träffa en man utan att genast fråga, om han inte ville gifta sig med mig. Jag vet inte, men det var som att få en "stämpel" på att man är något värd, att man kort och gott hör hemma i kretsen av normala människor. För man kunde gott bli utmattad av att hela tiden behöva "uppfinna" livet, att leva utan alla de ramar, som gör livet till en mer eller mindre automatisk historia"

ur Suzanne Bröggers Crème Fraîche

/Fröken D

tisdag, augusti 17, 2010

Manssamhället

Han var en man i position
en man med övervikt och ångest på natten.
Han bjöd ut mig på middag, a la carte.
och beställde in bästa vinet.
Han la handen på mitt knä
ovanför mitt knä, la han sin hand
Hans hand var kall och varm
Han sa att en kvinna som jag
vi två, vi förstod varann, inte sant?
Och sen när han inte kunde
när han fet och hårlös låg över mig
och hans kuk var en ängslig pojke
Då var jag så förstående.
I två timmar var jag förstående.
Sen gick jag hem.

en av mina personliga favoriter.
av Kerstin Thorvall ur diktsamlingen, "Men akta dig så att du inte blir kär"


/fröken b