Sidor

fredag, oktober 29, 2010

break your heart

big time lol.
fått mail från herr K, han är sårad. och inte nog med det, jag sårade hans vän också.
Men han vill säga förlåt, för han trampade på och "körde sitt eget race. [men] Det hela kändes ganska ansträngt och olönt nu i efterhand. Jag tror inte ens jag tyckte om dig så mycket. Med det menar jag "kär" eller "förälskad". " men jag sårade som sagt hans vän också, eller ignorerade honom och det gjorde jag tydligen för att jag är "rädd, I get it. Jävlar vad du är rädd."

okizaaay!!




/Fröken D


Ps: Det var fröken b som gav mig låten, gissa vad? länken var det enda jag skickade i mitt svarsmail. Ds.

söndag, oktober 24, 2010

fjortis med kulturell rödvinsfylla

jo, så fick en till ett i helgen änna.
masade mig in till stan med en flaska vin och damp ner på ett köksgolv. glömde plånboken men lyckades köpa cigg, som också var glömda i samma jackficka. den första som tittade fram var en blondin med mustasch. söt tänkte jag medan jag kavlade av mig lager av kläder. nåväl, efter duster med line dance på trångt köksgolv, annan improvisationsdans och att den mustaschprydde blondinen slog sig ner på kudden bredvid mig, rökte i kapp och blev skamlöst full. det utbyttes blickar, det logs, det nuddades vid ben etc etc. jag tänkte att det vore ju gött att skeda alternativt hångla lite.

smolket i glädjebägaren var dock att den där självmedvetenheten som ibland drabbar en inte gick att supa bort. jag var i ett, ska vi säga, ovant socialt sammanhang. jag är inte så bra på ovana sociala sammanhang. hon jag känner bäst lärde jag dessutom känna genom den stadige, men hon är min nu, eller min också, min Mio. men, vi kan säga att det var rätt många negativa synapser i omlopp.

Så, något för syns skull försökte jag undvika den söta blondinen lite diskret. försökte hamna i säng med mio i stället, men rockaderna folk på fyllan ställer till med gjorde såklart att mio låg ensam på en fet madrass på golvet och jag och blondinen hamnade i en av lägenhetsinnehavarnas säng. mio som låg i samma rum, blev väl en gnutta obekväm men underbar som hon är gjorde hon ett barn och kastade sig på oss och frågade om hon inte fick vara med, det tyckte jag hon gott kunde få, men blondinen tvekade och mio önskade oss lycka till och enjoy och gick och la sig och skedade tre i den andra lägenhetsinnehavarens säng.

nåväl, jag vet inte om han inte var så välhängd, eller fylleslak, men att knulla på fyllan var inte riktigt vår gebit. eller, det gick ju, och det var gött, men fumlig och lite trögt. han såg till att jag var on top fastän jag inte fick sköta så mycket. när jag väl fick landa på rygg och han stod på knä vid sängsidan kom han lite plötsligt. (damn.) "när du tömts på små potentiella barn kanske jag kan försöka få dig att komma ändå" sa blondinen och jag studsade iväg till toaletten. och kom sen helt utan egen inblandning, vilket typ aldrig händer längre. "vad lång den var!" sa herr blondin medan jag fortfarande spasmande "jo man får ju passa på änna"

morgonen därpå påstod han att jag var 87:a och bad mig gissa hans ålder. det skilde bara två år, och nej, han var inte det lammkött han såg ut att vara. även om det hade vart bisarrt om han vart en 91:a, vilket blev ett internskämt vid frukostbordet. speciellt med tanke på mina sedvanliga halsdekorationer.

min hals är alltså fjorton fortfarande. kanske den kompenserar för att jag aldrig fick sugmärken då. och nu tar igen det med råge? nåväl. gött var det och på morgonen visade han sig vara bättre på att hångla än vad han vart under natten. jag har ett nummer... och har tillslut hittat honom på facebook. han är söt på sin bild, har en svag norrländsk dialekt och ptja. jag kanske är lite peppad..? fast jag har ingen aning om hur man gör nu. vadå smsar man? addar?
å andra sidan ska jag resa bort på semester, så jag behöver inte ens fundera. gött är det. men jag kan lätt tänka mig att hångla, skeda (han var ovanligt kramig) och ligga igen..
nåja.
dags att köra dagens dos av concealer och ta mig ner till frukostbordet.

pösshäj
/fröken D

torsdag, oktober 21, 2010

Dagens bild



Fick den här bilden skickad till mig idag.
Gjord av Pontus Lundkist och det är mitt i prick. Precis vad jag saknat i mer lokal form sen jag läste politisk satirporr av Dr. Parsons
Nu blir jag lite sugen på att klipp och klistra lite med kungafamiljen..kan man åka dit för royalistporr?

/fröken b

onsdag, oktober 13, 2010

my milkshake brings all the boys to the yard..

Idag hände det en grej.
En läskig grej..
Jag och lover, numera mitt ex ligger ju lite med varandra till och från..
imorse råkade jag hamna där fast jag inte alls skulle..sen började vi ha sex fast jag inte tänkt mig det..sen slutade det med hett analsex.
Det var efter liggandet det hände..mitt ex,..äh vafan kallar honom fortfarande lover, han sa åt mig att jag hade något på tutten och småskrattade lite.
Jag tittade ner och såg något vitt..kul tänkte jag..haha..kul. Jag har fått något vitt på mig som skulle kunna se ut som mjölk.
Vi närmare undersökning så var det mjölk..fatta mjölk från tuttarna!!!
Så jävla creepy. Insåg att jag kunde "mjölka" lite och få ut mer. Det rann inte ut eller så.

Jag har inga stora tuttar, är inte med barn så jag fattade naada.
Det slutade med att jag panikringde barnmorskan..hon bara.."du har inte fått barn nyligen eller så" NÄÄ.
Men det är tydligen normalt. Jag var inte uppmärksam nog att fatta om det kan hända vemsomhelst eller om det hade med mina minipiller att göra (cerazette)
Rådet jag fick var att inte knåda och trycka på dem så skulle det gå över efter några dagar.

Jag är inte helt vän med mina bröst nu, de gör läskiga saker som jag inte är med på.
Sluta mjölka, you're freaking me out!

ps. om någon varit med om något liknande får ni gärna holla ds.

/fröken b

fredag, oktober 08, 2010

kärlek i småstaden

äter räkor och får vitt vin av mamma. lite stuck in the 90's men gillar det. en fredag i småorten dit jag nu är flyttad. jag och b lever på distans nu. jag kommer inte sitta och kasta kuddar på dumma pojkar i hennes soffa.

lyssnar på Jonathan Johansson och precis när jag kom upp till mitt rum för att götta ner mig under täcket och vara nöjd, så ser jag ett meddelande från svåra H. Han är en gammal bekant från folkhögskoletiden. så stinger en såndär medvetenhet till i mig. här ligger jag, ensam, ute i ett hus snudd på ödemarken. precis sådär långt bort för att inte orka in till stan. precis när andra sätter sig på den där puben och dricker den där ölen. träffar varandra. så ligger jag kvar här. hade han inte hört av sig hade jag inte tänkt på det. då hade det där livet varit sådär på lagom twitteravstånd att jag inte behöver bry mig om det. men nu. nu vet jag att jag hade kunnat vara med, med och träffa dom där människorna, dom där som skulle på nån fest i stan som verkar cool. sån som man kanske skulle ha kul på, som man kanske borde vistas på.

men jag pallar inte.
och mest av allt det enda jag vill ha är lite fin kärlek. nån som kramar mig och stryker mig längs ryggen. och det finns inte där. däremot kan jag ge mig själv det näst bästa. en insvepning i täcket, ett nytt CSIavsnitt och duntofflor. det är mina egenkramar och jag tycker mest om dom just nu. det är dom jag behöver och det är dom jag tar mig.

/Fröken D

måndag, oktober 04, 2010

Boktipset, vuxenvarianten


(att lyssna på lite i bakgrunden)

min vän polisen slängde åt mig en bok sist jag var där. Porr horor och feminister av Petra Östergren. Har väl läst en tjugo sidor sådär, så jag förtäljer senare vad jag tycker. Jag är ju ingen litteraturvetare meen, jag kanske kan klämma ur mig en reflektion i alla fall. Hittills känner jag mig mest förvånade över att det jag förstår är hennes ståndpunkt inte är en mer normgivande syn. Är jag måhända naiv?



/Fröken D

btw. så älskade jag den där boken. har kvar den hemma hos mamma. Fanny och Morfar alltså.

ångrarna


Har precis sett dokumentären "ångrarna" via svtplay.
En dokumentär jag hört talas om länge, kanske för att den har satts upp som pjäs tidigare.
Anyhow. Den handlar om två män som genomgått könsbyte och sen ångrat sig.
Se den..den är fin och tänkvärd

/fröken b

fredag, oktober 01, 2010

don't soil yourself

i morse vaknade jag vid den okristliga tiden av 8.30, tyckte det var för tidigt och att det var för skönt i sängen så jag somnade om (the lyx of arbetsfrihet). en dryg timme senare vaknade jag med bilder av mig själv i mycket gymnastiska positioner. mitt drömjag var mycket vig om vi säger så, *hehe*.


/Fröken D