Sidor

torsdag, maj 26, 2011

tiny

I South Park är alla arga män arga för att de har liten kuk
Titta här

/Fröken b

onsdag, maj 25, 2011

solen gör mig slampig


jag har fått ligga i natt..med en ny man. jag gillar hans sätt..och vi använde kondom rätt igenom..yay. denna natten blir det lover.
väntar på en kukbild från en annan man..solen och kåtheten.
har mest legat i sängen och pratat sex via msn idag.
skriver mer en annan gång

jag ville mest tipsa om två bloggar jag gillar

/fröken b, som tro det eller ej fortfarande lever..


torsdag, maj 19, 2011

dirrty

jag försökte nångång uttrycka varför jag gillar dirty dancing. eftersom man så ofta får en sned blick vid uttalandet. men. så fick jag i min internetzfamn detta inlägg. precis sådär som jag inte lyckades få till det. Tack!
/fröken d

måndag, maj 02, 2011

fläckar

och nya O, han blötte som sagt var inte ner sängen så värst. men det gjorde vist jag. ge mig dom där fingrarna.

/Fröken D

psst.. det är vist vår.

och i samma andetag som jag postade det förra inlägget så började designern skriva med mig på fejjan. om att vi ska ses etc etc. han var lite söt och pratade om att han gjort illa fingret, dvs allmän socialliserade vilket han inte brukar vara så bra på.
och när han så att säga la på, så kom den stadige in i bilden igen. ba moahaha sitter du här nu.. heh jomen.

*alla vill ha mig*

/Fröken D

söndag, maj 01, 2011

män som manna

omfgzgggooossomg.
jag har typ skavsår. på ett gött sätt. jag har nog iof aldrig upplevt grejen att knapt kunna sätta mig ner efter liggande, förrens nu. men fortfarande på det bra sättet.
det är lustigt hur när det väl lossnar så bara regnar det manna (= män) från himlen.

man (jag) får nog av magistern och reggar sig på dejtingställe där får man ett lovande nummer efter tre mail, men sen blir man lite på örat med kollegor och får med sig en hem som ger en en helnatts underhållning. och lite roligare jobbdagar. liggamässigt verkar vi ha rätt samma förhållningssätt. nu är frågan, kan man vara kollegor med benefits? uppenbarligen är vi det, frågan är hur det blir i längden. men, den som lever får se. jag fick ju ett booty call i natt. där stod han, full like a kastrulll, nya O, men gänga kunde han och det gjorde vi hela natten och från det att vi vaknade tills han kom för första gången och jag sen var tvungen att slänga ut honom tio min senare och gå och träna vid fem. kände mig som en sån man. gött är det.

men till manna. eller män. förlorar du en står det dig tre om hörnet..? i alla fall i min värld vad det verkar. på vägen hem (innan nya O kom över) så möter jag designern på gatan. han hade jag inte sett röken av sen den natten då jag och magistern var på klubb och precis hade gängat för första gången natten innan. (en helt annan och ganska akward historia..!) men så kommer han gåendes på min hemgata. jag ser så väl att det är han. så vi kramas, pratar, han håller min hand, är nära, har slutat röka, illustrerar på mig hur han pratar med kids på klubb, kommer nära, är stor och luktar gott, pussar mig på kinden/halsen och säger att vi borde ses, på riktigt. frågar hur det var att ses sist, och säger att det var ju lite konstigt, när det är som det är. och det var det, när det är som det är. så innan nya O ringer var jag lite emo. för helst hade jag ju släpat med designern femtio meter upp för backen och in i min port. men. kanske en annan gång. när vi ska ses på riktigt. (och min fitta inte skaver) och nu skriver han till mig på fejjan. att det var fint att ses sist. jo jag tackar ja.

och alldeles nyss när jag skypedejtade fröken B så började den stadige skriv till mig, uppenbart undra över vad jag gjorde så jag bjöd över honom. men han kom på att han hade redovisning i morgon och grejer att fixa så det sket sig. men men. män verkar vara som manna just nu. men knack knack, vill inte jinxa mig själv.

en liggaskavd men nöjd Fröken D