Sidor

söndag, oktober 30, 2011

tur och retur

tänker hela tiden på att jag måste bli bättre på att uppdater och jag har kommit fram till att heltidsjobb plus att jag numera brukar Prata om allt gör att jag glömmer bort att skriva..! Inte klokt. Men i alla fall, helgen spenderades på sydliga breddgrader och jag sitter nu på bussen hem. Hälsade på fröken B och satt i hennes kök åt chips och pratade. Dagen därpå gick vi på Prins Charels känsla, gå förfan och se den. Tyvärr tror jag den mest komme att ses av redan frälsta men jag hoppas verkligen att den når utanför sin fan-skara. Kommer den upp till mig ska jag tvångsköpa biljetter till alla nära och kära. och läs albumet.. jag fick en liten livskris. men det var det värt.

Efter att jag och B sen landat i köket igen och värmt upp till diverse boy bands och andra kärleksballader drog vi ut på lady fest. Lyckades såklart få en av de störiga dudsen på mig som visade ett av sina födelsemärken och sen hänge efter mest hela kvällen. Jag och B sket i honom och dansade frisk vidare till Whitney huston tills tuttsvetten flödade.

Well, väl hemma tänkte jag ta tag i vardagens små bekymmmer som att nyttja min vaxa-fittan-deal.

På återbloggande!


Fröken D - Posted using BlogPress from my iPhone

söndag, oktober 23, 2011

Im still Im still an animal..


Det var så längesen nu som jag kände mig riktigt kåt.
Livet kommer i vägen ibland, vardagen och stressen.
Det är så att jag nästan slutat reflektera över att vi knappt ligger med varandra nuförtiden.
Men så kommer den där stunden..då jag känner att jag vill ha mer..och mer.
Hånglar upp honom i soffan och stönar med hans hand i fittan.
Han slickar mig upp i brygga och han tar tag om mina lår och låter mig hänga med överkroppen ner mot soffan samtidigt som han fortsätter slicka och jag fortsätter komma.
Det där intensiva, svettiga, djuriska..två kroppar som attackerar varandra.
Jag hade nästan glömt att det kan vara så, nästan glömt att han och jag kan ha det där fantastiska mindblowing sexet. Och jag ligger bredvid honom i soffan efteråt och flinar

/fröken b

torsdag, oktober 13, 2011

En like på den

Det är ganska gött när den där snygga killen med stor kuk som jag trånat efter finally hör av sig och då är jag inte intresserad längre. Det är rätt ohett med män som är Så dryga som han varit.
Mycket prat om liggaträffar, men väldigt lite ligga.
Man kommer inte undan med att vara snygg jämt..your lost, hawtkillemedstorkuk!

Det är också ganska gött att börja dagen med en frukostdejt. Gå hem i höstsolen med den man är kär i. Klä av sig och lägga sig i sängen och hångla tills fittan droppar och sen ligga lite

/fröken b