Sidor

lördag, november 19, 2011

på temat ätbart

bjuder såhär på lördagskvisten på två giffar. håll till godo


























/Fröken D

fredag, november 18, 2011

bröstpyssel


















man får ju ställa upp


/fröken b

tisdag, november 15, 2011

radio star

för en tid sen, i slutet av sommaren var jag, som läsare med ett minne som en elefant kanske kommer ihåg, ute och svängde på en gay klubb i stan. jag fick fatt på den sötaste tjejen och vem som nu hånglade upp vem låter jag avgöras med armbrytning om vi möts igen, men på hemvägen var vi med om detta. och alldeles precis nyss, så fick jag ett sms från henne. och hennes historia kan man höra på ligga med P3.

jag blev alldeles varm och stolt.

tack e för att du berättade och tack dom som hjälpte oss.

/fröken D

man-mot-man-njutning

aftonbladet av alla ställen gjorde mig just glad. tyvärr måste man ju vara pluskund (och jag tänker inte ge den blaskan en krona trots dess initiativ) för att få läsa det gottiga. men men. guide till killsex iaf..! undrar om de kommer med en om tjejsex också..?










/Fröken D

läppstift

har alltid förundrats över att små vibratiorer ska se ut som läppstift. men nu, via groupon har jag skaffat mig RFSUs lilla lila fickvibrator.. ska bli intressant att se hur den är!


Fröken D - Posted using BlogPress from my iPhone

måndag, november 14, 2011

sprattelknappen

vad är det med mig? fortsätter det så här kommer jag ha skavsår på min hårlösa fitta innan veckan är slut. onnar som om jag var fjorton igen. det är nått med att vara hårlös.. det gör mig förbaskat medveten om min egen fitta. den bara är där och vill att man ska klappa på den som aldrig förr. eller så är den som en nakenkatt och vill ha händer som värmer..?
dunno. kåt är jag iaf. så då kan man ju tycka att min fitta borde skicka röksignaler/snigelspår till herr kollega o..? men men, fröken höger gör sitt jobb mer än väl..

/fröken D

torsdag, november 10, 2011

tjejkompisen

i min nya smarta phone finns en återkommande aktivitet inlagd. middag med mamma en gång i månaden. ibland har det vart bra, ibland trevande och sist var det helt fantastiskt roligt.

via fitt for fight fick jag nys om Familjeboken och tänker nog köpa den i julklapp till min syrras kids. men, för att vara på den säkra sidan så mailade jag länken till min mamma för att fråga om dom redan hade fått en liknande bok? det trodde inte min mamma så, köpas ska den. så åter till saken. när vi sist satt på en restaurant här i stan och åt mat började vi prata om den här boken. vi pratade om allt möjligt och det var helt fantastiskt trevligt och vi kommer på något sätt in på barns sexualltitet och jag hasplar såklart ur mig (med tanken i huvudet att, det här kan nog bli för mycket för min mor) "tja barns sexuallitet börjar ju utvecklas där nångång, fem år eller så.." (och syftar på min systers kids.) mamma tar detta med sedvanligt lugn och pratar på som vanligt och säger plötsligt, "minns du E?". "Jaa.." svarar jag och tänker samtidigt (herregudhurfanvethondetta?) men försöker finna mig snabbt och inte vara den som blir generad utan fortsätter "ja såklart, vi lekte ju allt möjligt vi två" (min hjärna panikar fortfarande något). Mamma fortsätter om hur E tydligen brukade gnida sig mot nån stol som var i lagom höjd för henne (shitfuckfuckdethärminnsjaginte*pinsamt*) och jag berättar att vi minsan även gifte oss någon gång och hade lustiga lekar för oss. Pratar vidare om hur det verkar som att alla har haft en såndär vän när dom växte upp, fast man inte vågar erkänna det eller prata om det, men berättar att mina vänner (både B och doktoranden) minsann erkänt sånna vänner i barndomen. Varpå min mamma säger "Ja men det hade jag också! I. Jag fick följa med till hennes lantställe och jisses vilka lekar vi lekte i buskarna där..!" *OMGOMGOMGOMG* samtidigt som mitt hjärta bara brister av lycka att till och med 40-talist generationen minsann utforskade sin sexualitet som barn.
<3 mamma

/Fröken D