Sidor

tisdag, september 07, 2010

menskåt

appropå att onanera med menskopp.
jag blir så stört kåt när jag har mens. sjukt irriterande. eller, jag har inga problem med att knulla under mensen men vissa dudes har det.
å andra sidan gör mensen mig även till ett skönt litet känslomässigt monster. skön kombo, I don't think so. snacka om många gånger jag fått tilt i hjärnan och börjat störtgrina efter ett ligg. eller gått runt och vart ledsen och kåt på samma gång, yey.

/Fröken D

6 kommentarer:

Victor sa...

Jag har personligen aldrig greppat delen med killar som inte vill ha sex under mens, visst att det blir lite extra kladdigt och så men det är knappast som att personen blöder som i en hollywood-film. Det är i alla fall rätt ovanligt.

Oralsex kan man ju välja bort just när man blöder som mest, men annars är det ju bara att ligga i.

Fröken B och fröken D sa...

Ja men precis! Lägg en handduk under om man vill slippa fläckar, och ett annat tips, skit i att komma i tjejen, sperma + blod = stor jobbig fläck.
/Fröken D

Victor sa...

Men just fan! Det skulle jag ju också skriva. Jag har haft sex med menskopp, alltså vi snackar kuken i fittan-sex, och det funkade. Jag fick inte ont av koppen och ingen av oss upplevde att den var ivägen eller "försvann", märkligt men sant. Kanske bara var hon och jag och inget universellt men det kan ju vara värt att prova med dildo eller whatnot.

Visst att det läckte liiite men det märktes knappt. Sen är handdukstricket en oldie but goodie och ja att komma i tjejen är ju inte himla smart om man vill slippa det kladdigaste..

Fröken B och fröken D sa...

ha! oj, det måste jag testa..! det blir kanske nästa mensperiod då. men jag tycker den ändå sitter så ytligt..? så nära öppningen lix.. hur tusan fick ni in nått? fast det kanske bara var att knö undan den lite så går det att köra på sen.. hmm. ja tål att undersökas helt klart!

/D

Victor sa...

Tycker jag definitivt du ska göra! Alltså vi flyttade inte på den eller så, den bara var snällt var med på noterna. Tycker fortfarande det är märkligt, men grymt! Påminner mig själv om att testa det med min nya tjej. Man tror nog den sitter ytligare än vad den gör, eller något hmm.

Fröken B och fröken D sa...

ja men testa! så får ni skriva varsin utvärdering sen..!